Trucar a Tako Tako
© 2020 Tako Tako.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.
Enrique Mendoza

Vi negre amb DO Alacant elaborat a partir de la varietat Pinot Noir. 75cl.

Elaborat exclusivament amb raïm Pinot Noir de vinyes pròpies del celler conreades seguint pautes d'agricultura sostenible: sense herbicides ni insecticides, alimentats només amb compost realitzat pel bestiar propi, i fent servir les millors tècniques hídriques de viticultura.

Criança de 10 mesos en bóta de roure aconseguint un vi de color vermell robí amb matisos granats, amb aroma de fruita vermella madura i pinzellades de notes florals i de torrats. De sabor delicat, expressiu, refrescant i de persistència afruitada.

Vi negre amb un marcat caràcter mediterrani bo per acompanyar arrossos, formatges, carns blanques i verdures saltades. Una de les millors expressions del Pinot Noir a Espanya.

Opinions:
0/5

star-full star-empty
Veure més opinions No hi ha més opinions

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara
  • Has d'afegir alguna cosa al cistell per poder seguir comprant.

Hi ha errors, si us plau revisa les opcions escollides.

La teva elecció

Base
Total
Afegir
Total
Afegir

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok