general_email
© 2021 Tako Tako.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar

Descarrega't la nostra App (Freshperts) i gaudeix de comandes encara més àgils i demana de totes les nostres cuines de manera combinada.

App Store Play Store

Descarrega't la nostra nova App

Hola! com ja sabràs, TakoTako es una de les cuines de la família Freshperts, una família de cuines expertes entre les que podràs trobar desde Sushi (Sushifresh), pokes (Fish and Greens), mexicà (TakoTako) o bowls saludables (Rainbolws).

Si ens coneixes, sabràs que ens esforcem per crear plats frescos, exquisits i que siguin bons de veritat per portar-te'ls directes des de la nostra cuina a la teva taula sense importar l'hora o lloc on siguis.

Ara hem decidit agrupar totes les nostres cuines a la nostra nova APP perquè puguis disfrutarles totes en un mateix lloc i millorar encara més la teva experiència a l'hora de demanar els teus plats favorits.

Hem creat Freshperts per a tu.

App Store Play Store
Freshperts App

Demana combinant totes les nostres cuines en una sola comanda

Perquè Freshperts és millor que altres APP's? Molt fàcil, pots combinar totes les nostres cuines en una mateixa comanda!

Demana makis de Sushifresh i un deliciós curri de Boko, o millor, un poke de Fish and Greens i uns tacos de TakoTako?

No hi ha límit, combina les nostres cuines com vulguis i configura la teva comanda al gust de tots, a més, totes les cuines disposen d'opcions configurables amb els quals podràs crear els teus plats amb els ingredients que més t'agradin.

En definitiva, Freshperts t'ofereix la possibilitat de personalitzar la teva comanda al màxim nivell, perquè la taula a l'hora de dinar o sopar estigui sempre a gust de tots.

Descarrégala i descobreix la possibilitat de combinar ingredients i les nostres cuines sense límits.

App Store Play Store
Freshperts App

Ja està disponible la nostra App!

Combina les nostres cuines en una sola comanda.

Descarréga-la i utilitza el codi NEWAPP per obtenir un 10% de descompte a les teves dues próximes comandes de dilluns a dijous.
Freshperts App