Trucar a Tako Tako
© 2020 Tako Tako.
Desenvolupat per Linkin.

El meu cistell
Demanar ara

Estalvia les despeses d'enviament
Demanar ara

Modificar
Mesures preventives pel COVID-19: A més de totes les mesures preventives establertes per salut pública, eliminem pagaments en efectiu, vals menjar i datàfons per limitar el contacte entre persones. Pots consultar totes mesures aquí.

Us agraïm molt la vostra confiança, els protocols alenteixen les nostres entregues, us demanem paciència. Moltes gràcies.

TAKO TAKO: menjar mexicà a la comoditat de casa teva

Per fi, disponible per a tots la nostra línia de mexicà més canalla per fer les teves comandes a domicili a Barcelona.

Molts ens ho heu demanat amb molt d'interès i després de molt de treball neix Tako Tako, un delivery mexicà amb la nostra filosofia Freshperts, acabat de fer i a domicili perquè puguis gaudir a casa com si estiguessis al restaurant.

A Tako Tako posem a un parell de clics la possibilitat de demanar una àmplia carta de mexicà a domicili perquè sigui una experiència senzilla i plaent a l'abast de tots a Barcelona. Un regal per als teus sentits i per a la butxaca, amb preus assequibles i la màxima qualitat. Pots triar entre les següents varietats de mexicà a domicili: burritos, tacos, quesadillas, fajitas, nachos i molt més.

Veure la carta

Burritos, tacos, quesadillas, fajitas, nachos i molt més a domicili

Hem creat una carta mexicana clàssica però a la vegada 100% configurable perquè demanar el teu menjar a domicili sigui fàcil i els plats estiguin sempre al teu gust.

Configura el teu burrito o els teus nachos al gust, també pots demanar els teus tacos amb carnitas, cochinita o pollastre, una de les nostres especialitats, o fins i tot tastar tots els nostres ingredients en format bowl perquè gaudir del sabor mexicà més canalla sigui encara més còmode per a tu.

Si vols menjar un bon mexicà i no et ve de gust cuinar, som la teva opció.

Descobreix l'experiència amb Tako Tako: les millors receptes mexicanes amb la màxima qualitat i preparades al moment per a tu.

Filosofía Freshperts: menjar a domicili a Barcelona

La nostra filosofia es basa a fer possible que demanar menjar a domicili i menjar bé i sa sigui possible. Un menjar saludable i equilibrat elaborat a base de productes frescos, baixos en calories i cuinat amb dedicació, són la base de tots els nostres plats. Nosaltres mateixos hem patit la necessitat de demanar menjar sa fresc o lleuger a domicili i no trobar cap opció a Barcelona que ens oferís aquesta possibilitat. És per això que neix Tako Tako, per a sumar-se a la resta d’ofertes del grup Freshperts i cobrir la necessitat d'aquells que pel seu dia a dia a vegades necessiten demanar menjar a domicili però no volen renunciar a un menjar sa i equilibrat. Si vols demanar mexicà a domicili fresc i acabat de fer, Tako Tako és la teva millor proposta a Barcelona.

Menjar mexicà a casa o on tu vulguis

A Tako Tako preparem tots els plats al moment i te'ls portem on ens indiquis: a casa teva, a la feina, al parc o la platja, la idea és que puguis gaudir d'un menjar fresc i saludable a qualsevol racó de Barcelona. Burritos, tacos, quesadillas, fajitas i nachos, tots aquests amb un principi comú: la qualitat i la frescor de la matèria primera. Tako Tako és ideal per gaudir d'un àpat mexicà a domicili saludable i equilibrat entre setmana, el cap de setmana o per a ocasions especials. I si no saps què demanar, dóna un cop d'ull als nostres suggeriments.

Lliurament sense contacte

Totes les nostres entregues es realitzen sense contacte. Recomanem deixar un suport (cadira, tamboret, o similar) per a poder deixar la comanda. Moltes gràcies!
Ok